Oldalak

2011. szeptember 27., kedd

Rövid hírek

Hétvégén volt nagy ittalvós buli Dorottyának, sütöttünk egy újabb tortát is. Ez jobban sikerült. Talán, mert kevésbé matattam bele.. :-)
Voltunk a Jettyknél (http://travelmalaysiaguide.com/penang-clan-jetties-weld-quay/), kicsit sétáltunk, nézelődtünk.





És még:
Andrea is iskolába jár, a megszerzendő képesítéssel (myTESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages)) angolt taníthat majd. Én is gyorsan elkezdtem tanulni, nehogy nagyon lemaradjak a családi átlagtól nyelvtudás szempontjából, rosszak az esélyeim.. Vagy majd Andrea tanít engem is. :-) Bár már a gyerekek iskolájában is tart egy Arts & Crafts című nagysikerű (várólistás :-) különfoglalkozást, lehet, rám nem is jut majd ideje.. :-)
A kocsi most nem majomszaros..
Az időjárás ugyanolyan, mint mindig, az ember teljesen elveszíti az időérzékét évszakok, jól észrevehető változások nélkül. Bár pont tegnap volt egy cuki kis vihar, a vitorlázás ezért elmaradt. (http://dabzmalaysia.blogspot.com/2011/09/es-megint-vitorlazunk.html)
Az internet viszont már megint vacakol. Bementem, de nem az asztalracsapkodós, hanem a kétségbeesettenmosolygós fellépést választottan. Úgy tűnik, sikerült őket megtévesztenem.. :-) Ez egy tök jó poszt erről, hogy így újra elolvastam (vagy mégsem?): (http://dabzmalaysia.blogspot.com/2010/12/internet-ha-erdekel.html)


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lehet, hogy a majmok is csilit ettek? Nagyon megnéztem volna, amikor Te elesetten próbálsz mosolyogni... nem lehetett semmi...Mami