Oldalak

2011. november 29., kedd

India?


Rájöttem: az a legegyszerűbb, ha akit érdekel, meglátogat, és én szépen mesélek Indiáról, meg megmutogatom azt a pár (!?) képet, amit készítettem.. Valahogy nincs kedvem írni róla. Vagy talán nem vagyok rá képes. Lehet, megrémít egy kicsit, hogy nem merek majd teljesen őszinte lenni? Nem tudom. India megdöbbentő..


Ez az út nekem tényleg meghatározó, több szempontból. És akkor kezdjek el írni arról, milyen iszonyú kosz, mocsok van, mindenhol szeméthegyek? Vagy a kikerülhetetelen húgyszagról pisiszagról? Nem lenne igazságos..


Nem egy egyszerű ország. Szóval, ha teheted, tölts el néhány hetet itt, de készülj a váratlanra. Az ország hatalmas, és én csak egy kis szeletét láthattam. És igen, a szeméthalmok között, mögött tényleg van valami, amit az olyan racionálisan gondolkodó ostobáknak, mint amilyen vagyok, csak nehezen mutat meg.


Nem akarok egy tényszerű beszámoló mögé sem bújni, nem érezném jól magam. Úgyhogy, akit érdekel ez az ország, kezdjen gyűjteni a repülőjegyre, el sem kell jönni Malajziáig.. :-)
Viszont annyi képem van, amit szeretnék megosztani veletek, hogy lassan elkezdem a beszámolót, lehet, spórolok egy keveset nektek.. :-)




2 megjegyzés:

motymoty írta...

Nagyon csábítóan hangzik, de költözhettél volna közelebb is.. :D

TZ írta...

Minél messzebb, annál jobb.. :-)