Oldalak

2011. május 18., szerda

Wave board, vagy mi..

Szűkén vagyunk a kerekeken gördülő izéknek, a görkorcsolyáinkat is otthon  hagytuk, túl nehezek. Barni kapott egy rollert karácsonyra, illetve kaptunk egyet kölcsön is..
Pedig ezek fontosak. Hétvégén az egyik vásárban Dorottya szívét megdobogtatta egy számomra újszerű eszköz, egy wave board (asszem így hívják, de nevezik még street surf-nek és caster board-nak is). Ez egy két (!) kerekű gördeszka, ráadásul a kerekei nem fixen rögzítettek a deszkához, hanem körbefordulnak a rögzítési pontjaikon is. Nekem még felállnom sem sikerült rá. Viszont hamar feladtam..
http://en.wikipedia.org/wiki/Caster_board

Itt még a beszerzési döntés meghozatala előtt, támogatással, amire meglepően rövid ideig volt csak szükség.Az első néhány órában Dorottyában még támadtak kétségek, pedig ülő helyzetben már igazán profin csinálta.. :-)


De megvolt az elhatározás, a szükséges elszántság, kitartás, úgyhogy másnapra megtanulta, talán azért is, mert annyira örült az új járművének, hogy majdnem vele aludt..Azért adódtak kisebb zökkenők..
Vagy ez már valami trükk bevezető mozdulatsora?


Gazdagabbak lettünk egy járművel, és mindenki boldog..


Barnabás viszont a kölcsönrollere helyett hiába szemezett a háttérben lévő Ferrarival.. :-)


A tehetségtelen amatőr frakció én voltam, Andrea nagyobb sikerrel próbálkozott a korlát hatékony segítségével..


És muszáj volt tankolni is a meleg eső segítségével, sok üzemanyag fogyott.. :-)Dorottyát azóta nehéz elválasztani az izéjétől, sajnos az egyik helyről, ahol a képek egy része készült, azóta már kitiltottak bennünket.. :-)
Nem baj, nem lettünk mérgesek..Nincsenek megjegyzések: