Oldalak

2012. május 30., szerda

Még egy kis Bangkok

Arról tegnap nem is írtam (http://dabzmalaysia.blogspot.com/2012/05/bangkok-thaifex.html), milyen kalandosan értem ki a repülőtérre Bangkokban. Nagyon nagy volt a forgalom, úgyhogy motor-taxira (!) pattantam, hogy elérjem a repülőtéri gyorsvasutat. Csak egy táska volt nálam, úgyhogy ez nem okozott gondot, és a motoros úgy 250 forintért elszáguldott velem a kívánt állomásra. A szembe jövő forgalmi sávot is előszeretettel használtuk, csak akkor húzódtunk le egy kicsit, ha jött szembe valami nagyobb jármű. :-) Olyan, hogy bukósisak? Bízzunk a Karmánkban! De tényleg élveztem a közlekedés számomra szokatlan, de rendkívül hatékony módját, buta európaiként a táskámat ölelve, ügyetlenül egyensúlyozva végigvigyorogtam az utat. :-)
Aztán a vasútállomáson hálát adtam az isteneknek, hogy gondomat viselték a videojátékszerű élmény során. :-)


A Suvarnabhumi hatalmas repülőtér.


Annyira nagy, hogy még a magyar borok is találtak helyet itt maguknak. :-)


Itt azt is megtudtam, hogy a csecsemők, mozgássérültek, és szerzetesek külön sorba állhatnak, viszont még ők sem vihetnek fel fegyvert, vagy duriánt a repülőgépre. :-)



Hiába, holtig tanulunk.. :-)



4 megjegyzés:

anyus írta...

:D Itt egy ilyen élménymotorozást kínáló vállalkozó egy hónap alatt meggazdagodna.

TZ írta...

De lehet, hogy abban a világban a szükséges felszerelés (elsősegély doboz, mobil újraélesztő, stb.:-), meg a mindenféle engedélyek beszerzése nehézségekbe ütközne.. :-)

Névtelen írta...

Annyit szemezgetsz a duriánnal, hogy kénytelen leszek egy fácskát szerezni, ha azt szeretném, hogy néha meglátogass.....M.

TZ írta...

A duriánt továbbra is utálom, de ha tehetem, mindig meglátogatlak.. :-)