Oldalak

2012. május 5., szombat

Penang, Cameron Highlands, látogatók, ilyesmi..

Tünde, Laci, Attila múlt hétvégén itt hagytak bennünket. Thaiföld után (http://dabzmalaysia.blogspot.com/2012/04/songhkran-boldog-thai-uj-evet.html) maradt még idő Penangra, Malajziára is.
Tünde, Laci már jól ismeri a környéket, amit szerettünk volna Attilának is megmutatni egy kicsit. Jártunk George Townban,


bóklásztunk a szigeten sokfelé,
éltünk sportéletet is. :-)


Bemutattuk néhány régi, kedves barátunkat.. :-)


A vállalkozó kedvűek túráztak kicsit a szomszéd nemzeti parkban, és itt is megmutattak minden érdekeset.. :-)Az elázás lehetősége mindig benne van a pakliban, de akit keményebb fából faragtak, nem riad vissza egy kis meleg trópusi esőtől.. :-)


A gyerekek lógtak kicsit a suliból és elmentünk Ipohba egy vízividámparkba (egyik előző látogatásunkról olvashatsz itt: http://dabzmalaysia.blogspot.com/2011/03/lost-world-of-tambun.html), meg Cameron Highlands-re a gyönyörű teaültetvények közé (előzmény: http://dabzmalaysia.blogspot.com/2011/06/cameron-highlands-2.html).Persze, megint ettünk egy csomó epret


is.. :-)


Meg sziklát is másztunk, :-)


és a jobb kondícióban lévők beneveztek a Mossy Forest túrára, ami nagyon gyönyörű és sáros,


viszont most vezető nélkül tették meg az utat ebben a veszélyes őserdőben, ahol Jim Thompson, a thaiföldi selyembáró máig tisztázatlan körülmények között jól eltűnt (http://www.cameron-highland-destination.com/cameron-highlands-jim-thompson.html). Közülünk mindenki megvan. :-)

Persze, készült csoportkép, felteszem azt is, mert mindenki nagyon rokonszenves,


és hogy ne hazudtoljam meg önmagam, és mutassam, hogy egyre kevésbé veszem komolyan ezt a blogot, magamról is egy jobban sikerültet.. :-)


De hogy ne az én seggem legyen a zárókép, itt van még egy naplementés, meg penanghídramegérkezős is posztmodernül rávakuzva a napra.. *Igen, nagyon jó volt megint, 10.000 kilométer sem elég, hogy megszakítson régi, mélyen gyökerező kapcsolatokat.


Ha ápolod.. 
Ápold!
* Lovasi András nyomán

4 megjegyzés:

motymoty írta...

Mindig lenyűgöz, hogy mennyit öregedtek, míg itt csak egy év telik el. Megéri ezt?

TZ írta...

Oregszunk??
Es ezt a seggemrol keszult kep alapjan sikerult megallapitanod? :-)

motymoty írta...

Nem. Ezt az előző bejegyzéshez szerettem volna, de úgy tűnik eljött az időskori rövidlátás ideje. :D

Viszont azt is meg akartam kérdezni, hogy ott legelsz éppen? :)

TZ írta...

Nem legelek, csak gondoltam, készüljön rólam is egy jó kép, így felvettem a megfelelőnek ítélt pozíciót a kamera kedvéért. :-)

És igen, sokat ünneplünk újévet mostanában..
Boldog új évet!