Oldalak

2011. szeptember 15., csütörtök

12 D

Segítség! Nem látta valaki az én cuki kislányomat? Valahol elvesztettem..
Viszont, azóta van egy tündérboszorkányom, akit imádok, és akivel egyre komolyabb vitáim zajlanak.. :-) Miért hasonlít ennyire rám?


És mától utána is fizethetjük a teljes árú repülőjegyeket, szállásköltséget, de ezt a viccet már egyszer elsütöttem, viszont úgysem emlékszik rá senki..

Komoly célokat tűz ki maga elé, és azokat kemény munkával meg is valósítja. Sajnos, hiába próbálom meggyőzni arról, hogy sokszor az elég jó is elég, a tökéletessel viszont könnyen beéri.. :-)
Bölcsen figyeli, elemzi a világot maga körül, mindenből tanul. Dorottya, ezt ne olvasd el: én meg lassan majd tőle fogok.. :-) Rengeteget nőtt, érett,változott az elmúlt évben. Vigyáznom kell, mit írok, mert majd jól megkapom tőlel a magamét, ha nem tetszik neki! (Dori, eddig o.k.? :-)

Sütöttünk egy cuki tortát is:


Kicsit belekukkantottam a régi képekbe, múltat idéztem.. Felteszek ide néhányat a magam kedvéért, jó lesz majd nézegetni később..
Neked pedig nyuszimanóoroszlánegér, nagyon-nagyon-nagyon boldog születésnapot! De ezt már mondtam.. Úgyhogy, boldog új évet!

3 megjegyzés:

motymoty írta...

Boldogat, neki is! Az öcsém is ma született. (és azt is leellenőriztem, hogy ott is ma van ma..)

TZ írta...

Akkor öcsédnek is boldog új évet! :-)

Névtelen írta...

Nagyon boldog szülinapot Dorottya!!!!
Neked fiam szerencsére lett egy hozzád nagyon hasonló/ de sokkal szebb!!!/ lányod akinek úgy mint Neked vág az esze, az igazságérzete hatalmas, de veled ellentétben nem vágja oda bántóan, hanem bölcsen és mosolyogva hallgat, csak akkor mondja ki, ha kell....Szerencsére az édesanyjától is örökölt..Egyszóval Dorka kitünő "egyveleg".Büszkék lehettek RÁ!!!!! M. P. Malacok