Oldalak

2011. szeptember 20., kedd

És megint vitorlázunk!

A héten megkezdődtek a különórák, Dorottya nagyon várta a vitorlázást (is). Meg én is.


Hivatalosan én vagyok a vitorlás ECA supervisora, ami nagyjából annyit tesz, hogy elhozom őket, aztán a parton ücsörögve nézem, mit csinálnak az edző irányítása alatt.
Viszont ez most kezd családi programmá válni, Barni először más járművel próbálkozott,


aztán átmászott az edző mellé, gyorsan kitúrva őt a kormány mellől. :-)


Én meg beültem Andrea mellé, hogy megvédhessem őt a medúzáktól, cápáktól, egyéb veszélyes víziszörnyektől ezen a viharos tengeren.. :-)


Mostantól Barni is vitorlázik, megbeszéltük az edzővel, annak ellenére, hogy ezen a különórán idéntől csak felsősök vehetnek részt. Elvileg. Talán mégis jó, hogy én lettem a supervisor.. :-) Megkezdték a felkészülést az első versenyükre, ez november végén lesz majd. Remélem, nem esik majd a hó.. :-))


A tavalyi vitorlás különórákról itt olvashatsz: http://dabzmalaysia.blogspot.com/2011/05/vitorlazzunk-sailing-eca2.html.
Vagy, ha esetleg a sportcentrum környezete érdekel:-)


6 megjegyzés:

anyus írta...

Szia, mondd tényleg nem félelmetes vitorlázni a "víziszörnyek" miatt??

TZ írta...

Nincs itt semmi, amitől igazán félni kéne. A medűzák "csak" fájdalmat okoznak, a halálos típusúak más vizeken eveznek (pl. Ausztrália partjai, irukanji és társai), ennyi köckázatot viszont megér a vitorlázás öröme. Remélem..

motymoty írta...

Látom hiába csődítettem ide a díszes társaságot mégis nekem kell megkérdeznem, hogy a majomszaros autóról miért nincsen kép? Sose láttam még szétkent majomszart.

TZ írta...

Bocs, hogy nem fényképeztem le, legközelebbi alkalommal mindenképp megörőkítem neked, milyen az autón szétkent majomszar. . :-) Szerintem könnyen elképzelhető, milyen, ha 10-15 hasmenéses majom maszatol egy autón. :-)

motymoty írta...

Lehet, hogy sekélyes a fantáziám, de nem. :D

Na, majd elmegyek az állatkertbe majomszart nézni. :D

TZ írta...

:-)