Oldalak

2010. szeptember 25., szombat

Blog 2000

Szerintem, ha valaki egy blog írására adja a fejét, óhatatlanul kíváncsi lesz, kik olvassák, hányszor nézik meg. Aztán később elkezd vágyni valamilyen visszajelzésre. Véleményre. Főleg én, aki bár nárcisztikus alkat, azért elvárja, hogy egy kicsit mások is sztárolják :-)). Na jó, ez nem igaz, de tényleg kíváncsi vagyok arra, milyen a blog kívülről.
Nekem ez valamiféle kapocs. Kapocs a múlthoz, és egy másik jelenhez. Egy másik világhoz, amit azért nem akarok teljes mértékben elveszíteni. Asszem...
Az világos, hogy a különböző látogatásmérő, statisztikát gyártó kis programocskákra van igény, akadnak is szép számmal. Aztán az ember megtanulja, hogy ezek általában nem sokat érnek, csak jól mutatnak..
A Google általam is használt szolgáltatásához viszont van statisztikai panel, ami azt gondolom, viszonylag hiteles adatokat rögzít, sokrétű szűrési lehetőséget biztosítva elégíti ki a hozzám hasonló blogger információ éhségét. Beszúrok egy áttekintő statisztikát az utolsó hónapra vonatkozóan:


Eszerint az oldalmegjelenítések száma eddig összesen 2.025.
Vicces, arról fogalmam sincs, ez a szám nagy, vagy kicsi bő másfél hónap alatt egy igen szűk körnek szánt blog vonatkozásában. Végül is mindegy.
Ha van kedvem, gondolatom, türelmem, időm, azért majd még írok.
Bár a csúcson kell abbahagyni, lehet, inkább befejezem.. ;-) 

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Érdekesség: Szerintem nagyon sokan olvastuk Rejtő Jenő könyveit.Zsuzsinak Piszkos Fred a kapitány lett az egyik kötelező olvasmánya.Fülig Jimmy épp most ver laposra egy Penang szigetéről jött maláj pasit. :)

TZ írta...

Tök jó! Akkor van mit újraolvasnom!