Oldalak

2011. szeptember 19., hétfő

Malaysia Day

Hosszú, mozgalmas hétvége, már megint..
Pénteken Malaysia Day (http://en.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Day) volt, nemzeti ünnep.
Voltunk a szabadban,



jártunk úszó könyvvásárban egy hajón (http://www.gbaships.org/in/malaysia/),



ahol jól bevásároltunk,


és persze körülnéztünk egy kicsit.



Sétáltunk is, nagyon kellemes volt az idő.


Hazafelé azért találtunk egy kis esőt, de ez sem tartott sokáig, a sziget túlsó végén már sütött a nap.


Elmentünk egy nagyon steril food court-ra is, még sosem jártunk itt, nehezen találtunk megfelelő ételt, de végül mindenki elégedett volt. Azért jobb, mint a mekdonáldsz. :-) Inkább a kínaiak ízlésének megfelelő a kínálat, és nem volt thai, vagy jó indiai étel, amit annyira szeretünk. A sült disznóvér nem villanyozott fel senkit. Ismerünk jobb helyeket is, de muszáj újakat kipróbálni, az étkezés Penangon igazi élmény.


És a hétvégén indiai-maláj barátunk főzött nekünk autentikus indiai ételeket, mély nyomokat hagyott bennem, minden nagyon finom volt, készült egy teljes ételsor. Andrea figyelt, tanult, én meg nyitottam a söröket, és teszteltem a végeredményt.. :-)


Volt még születésnapi meghívás Barninak, itt aludt Dorottya egyik osztálytársnője.
Szóval kezdünk visszarázódni Malajziába..
Annak van hírértéke, hogy Dorottyának kiesett egy foga (12 felett már nincs fogtündér :-)? Meg, hogy egy súlyos gyomorproblémákkal küzdő, nagyobb létszámú majomcsapat olyan szinten szarta össze a kocsit a parkolóban (aztán persze jól szét is kente), hogy egy óráig mostuk Barnival? :-)) 

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Macskaszaros kávét iszol, majomkakit pucolsz, hát jól belehúztál......Reméljük, hogy a főzöcskézés után a dolog megállt!!!!!Anyád

TZ írta...

A fözésnek nem voltak ilyen jellegű, a szokványostól eltéső utóhatásai. :-)

Fulesek a tulpartrol írta...

Nalunk valami madar (raj?) teszi ugyanezt...pedig fedett helyen allok...szep atlos csikot huznak a keritestol kezdve tobbnyire a surujet a szelvedore vagy a bejarati ajtora tartalekolva. Egyszer megfogom az tuti!

TZ írta...

Drukkolok hozza. :-)