Oldalak

2010. október 2., szombat

Költözés - utóhangok

(Előzmények: Költözés, illetve: Költözés!?!)

A héten (majdnem) az eredetileg megbeszélt szigorú ütemezés szerint végre hozzájutottunk az új lakás bérleti szerződésének hivatalos példányához. Szóval, most már kipakolhatok a bőröndömből, amiben elvi okok miatt ezidáig laktam.. Itt az ideje.
Némi eddig elhalgatott háttérinformáció: volt egy vidám pillanat, amikor reális esély mutatkozott arra, hogy ránk küldjék a rendőrséget és kilakoltassanak bennünket az előző lakásból. Ezért kellett olyan szélsebesen elhagynunk (ide most szívesen beépítenék egy számlálót, amivel mérhetném, hányan kívánják olvasás közben a "barátaink", hogy ez igazán bekövetkezhetett volna :-)). Húha, rosszul állunk!

Powered by graphicdesignschooldirectory.com .
Fentiek mind amiatt, hogy jelentős félreértés generálódott az ingatlan ügynökünk és a tulajdonos között. Menet közben a tulajdonos felkínálta, hogy maradjunk a régiben, de azzal jóval rosszabbul jártunk volna több szempontból is. Nem vagyunk saját magunk ellenségei, hiszen van sok jó barátunk :-)).

Röviden: megérkeztünk végre.

Néhány kép az új lakásról (bár a gyíkosakat már láttátok, arról a denevérről pedig, aki tegnap este berepült Dorottya szobájába, és csöndben hozzábújt a plüss nyuszijához, nem készült felvétel:-):





Innen egy ideig nem költözünk sehová...
Remélhetőleg :-)))


Nincsenek megjegyzések: