Oldalak

2011. május 17., kedd

Buddhista templom

A hétvégébe sok minden belefért, jártunk egy burmai buddhista templomban is. Az út túloldalán lévő thai templomot ezúttal nem látogattuk meg, majd egy másik alkalommal. Muzulmán országban élünk, de minden vallás szabadon gyakorolható, jelentős a buddhista közösség. Szeretjük a templomaikat, van bennük élet.Akinek nem volt túl melege, megkongatta a harangot.Áldást is kaptunk mindannyian.


Belecsöppentünk egy multikulturális showműsorba.


Egymás nyakába másztunk, hogy jobban láthassunk. Szerencsére a műsor túl sokáig nem kötötte le a gyerekeket, úgyhogy a sérvet megúsztuk.


Azt nem értettem, miért Ausztráliát tapogatják a földgömbön, tudják, hogy nem ott vagyunk, nehezen összetéveszthető a két ország. :-)


Tudja valaki, mit keresnek szarvasok egy ilyen helyen?A pénzgyűjtő rendszerek hatékonyan működnek itt is, papírpénzt csíptettünk egy fára, teljesüljenek kívánságaink.


De hogy biztosabbak lehessünk ebben, némi aprót is áldoztunk az ügy érdekében ennél a pörgő-forgó pénzdobálónál. Jól kitalált gépezetek. :-)És mindent meg kell örökíteni, hátha valaki el sem hiszi majd.


Az új harangtoronyban lifttel lehet közlekedni, megnéztük a kilátást.
Kifelé megálltunk a gyümölcsárusnál, rokonszenves volt a kínálat.


És még mindig nem meséltem el mindent a hétvégénkről..Nincsenek megjegyzések: