Oldalak

2011. május 30., hétfő

Khoo Kongsi - koncert
A penangi francia közösség több érdekes eseményt szervezett mostanában. Tart még a francia filmhét a Guerney Plázában, és volt szombaton egy gitárkoncert csodálatos környezetben, a Khoo Kongsiban, előtte bábelőadással. Nagyon szeretjük ezt a klínai klánházat, csodaszép és tanulságos hely, érdemes kicsit utánanézni: http://www.khookongsi.com.my/
Mivel mostanában is gyűjtjük a gyerekeket :-), csatlakozott hozzánk Dorottyáék egyik ausztrál osztálytársnője, Tilly is. Miközben mentünk a koncertre, megálltunk egy kicsit az egyik utcában, benéztünk Barni egyik osztálytársához, ők itt laknak a belvárosban egy varázslatos, igazi, régi kínai házban, autentikus környezetben. A gyerekeket leginkább a ház előtti cserépben lakó halak érdekelték.. :-)A bábelőadás annyira nem kötötte le őket, bevallom, engem sem..
Viszont, ahogy ment le a nap, az épületek egyre izgalmasabb fényekben kezdtek pompázni, és folyamatosan szaporodott a közönség - további ismerősökkel is, a bábelőadást megérte volna akár magyarul is feliratozni.. :-)


Sok fotózni vágyó ember is megjelent, az alkonyi fényben ritkán látható a klánház, rendszerint este 6-kor bezár.

de nem várhattuk meg a végét, meg kellett etetni a gyereksereget..Nincsenek megjegyzések: