Oldalak

2010. augusztus 28., szombat

Költözés

Huh! Tegnap túlestünk rajta. Nincs sok cuccunk. A másik lakást csak mostanáig béreltük. Kerestünk egy kicsit nagyobbat, ahol kényelmesen elférünk, vendégeinket is fogadhatjuk. Megmutatom néhány kiemelkedő részletét, ha ezek nincsenek, talán ki sem béreljük. :-))

Ez az óra már nem bírta a hőséget, megesett rajta a szívem, gyorsan kivettem belőle az elemeket, és betettem egy fiók mélyére, hadd pihenjen. Viszont egyedül volt, megsajnáltam, hamar találtam társat neki:



Valószínűleg a lakás indonéz tulajdonosa nem a Batu Feringgi éjszakai bazárjában vásárolta őket. Fenti darabok az átadás-átvételi jegyzőkönyv részét képezik (!), így ha bárki szemet vetett volna rájuk, el kell keserítsem: jó szívem ellenére sem adhatom őket. Na jó, esetleg kölcsön a bérlet lejártáig, fővesztés terhe mellett...
A kilátás viszont se nem svájci (az sem rossz!), se nem kakukkos:


Sokáig kellett variálnom a képkivágáson, hogy valami szebbet mutathassak. :-) Egyébként tiszta időben Langkawi-ig (távolság ~50 tengeri mérföld) is ellátni. Állítólag.
Összefoglalva: megérkeztünk egy fontos mérföldkőhöz, beköltöztünk a lakásba, ahol legalább egy éven keresztül élünk majd. Kicsit kezdek lehiggadni, próbálok hátradőlni (itt nem rohad szét a hátam a műbőr kanapétól, vásznas van, ami inkább a trópusokra való).

1 megjegyzés:

lenardgabor írta...

Fura, hogy ott bútorozott lakások vannak, el sem tudom képzelni, milyen lehet úgy.