Oldalak

2010. augusztus 29., vasárnap

Starboard

Szombaton újdonsült barátaink, akikkel már jó régóta csetelünk, mélezünk, szkájpolunk, elhívtak piacolni. Előtte megnéztük P. Ramlee  múzeumát, szülőházát. Ő a maláj Elvis, nagyon komoly tisztelet övezi.


A piac nagyon klassz volt! Kincset leltem, nem tudtam otthagyni. Már régóta vágytam egy ilyenre, de eddig valahogy sosem jutottam hozzá. Egy hajókon használatos jelzőfény, ez jelesül a hajó jobb oldalát (starboard) jelzi zöld fénnyel világítva. Nem mai darab. Sikerült az eredeti ár 1/3-át lealkudnom, de így sem volt olcsó (kb. 15 Crocs). Kene barátom hiányzott, közismerten nagyon jól alkuszik, ha ő itt van és segít, akár háromszoros árat is fizethettem volna érte. :-)) Miután hazaértünk izgatottan mutattam meg Elenának, egyik itteni barátunknak, mit szereztem, de nem igazán tudott lekesedni...
Ki az a barom aki vesz egy ilyet Malájziában?? 



4 megjegyzés:

lenardgabor írta...

Nekem is nagyon tetszik. Egyébként a képen inkább kéknek tûnik a bura, de lehet, hogy sárga az izzó belül. :)

TZ írta...

Szerintem te is kapsz ilyet Svájcban. Csak egy kicsit drágábban...
A lámpa előírás szerint zöld fénnyel világít!

Balázs írta...

Király ez a lámpa irigyellek érte

TZ írta...

Még van ott a piacon néhány kincs, pl. egy régi kompasz (ez egy "sz", vagy nincs is ilyen magyar szó?), amit meg kell vizsgálnom alaposabban. A lámpa majdnem agyonütött (ok, csak költői túlzás), egy kicsit meg kell szerelnem, ha be akarom dugni. Annyira nem akarom, így is jó nézni.