Oldalak

2010. november 4., csütörtök

Blog 5000

(ld. még Blog 2000 című bejegyzést, bár az tök másról szól :-)


Hát, elértük az 5.000 oldalmegjelenítést, csináljunk egy mérleget.
Itt vagyunk, rendben vagyunk, jól vagyunk. Vannak zökkenők, fennakadások, nincs ez másként, mint Magyarországon, vagy bárhol. Mert hiszen: "Az élet nem habostorta, Pelikán. Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség." És mivel a nemzetközi helyzet fokozódik, nem árt nagyon óvatosnak lenni Malajziában is..:-)
A gyerekekkel minden a legnagyobb rendben, messze várakozásainkon felül alakultak a dolgok. Öröm látni, érezni, mennyire szeretik és élvezik az iskolát. O.K., rendben, ez egy fizetős iskola. Na és? Itt az iskola van a gyerekekért, nem fordítva, mindenhol így kéne lennie, nem? Ne felejtsük el, hogy milyen jelentős összegeket fizettünk és fizetünk mindannyian az "ingyenes" oktatásért. Rendben, befejezem, mielőtt felhúzom magam..
Szóval, gyerekek: O.K. Mi nehezebben, lassabban, kevésbé találjuk a helyünket, de azért ez is alakul folyamatosan, nincs okunk panaszra. És igen, hiányzik néhány dolog, de megvagyunk így is.
Nagyjából azt kaptuk, amit vártunk, amire felkészültünk. Már nem vagyunk turisták. Csak idegenek egy trópusi muzulmán országban. :-) (Hú, ez tök jól hangzik: "idegenek egy egy trópusi muzulmán országban", király!!) De ez így is marad, ezzel együtt kell élnünk. Időnként nagyon nehéz. De menni fog.
A lényeg: nem bántuk meg, jól vagyunk. Szeretjük Malajziát.



1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az iskolához: egész hétvégén saját pénzen, saját munkával festettünk egy magyar középiskolában, mert a gyerekek fejére hámlott a vakolat.Mellékesen egész életünkben adóztunk....Érezzétek otthon magatokat kicsit Malajziában is!! "Ott ahol Ti éltek hazám van a házban" Azért még nem lesz a szöke, kékszemű Barniból igazi maláj!! Csak félig legyetek idegenek egy muzulmán országban...